NOU! Acum poti comanda online Bere Becker Brau!

Politica de retur

In momentul receptionarii comenzii clientul are obligatia de a verifica produsele din punct de vedere al integritatii si cantitatii acestora, avand posibilitatea de a refuza produsele necorespunzatoare. Pentru returnarea ulterioara a produselor clientul va suporta cheltuielile de transport.

 

Conform legislatiei in vigoare (OUG nr. 34/2014.), Becker Brau Serv S.R.L. returneaza comanda integrala sau partiala in termen de 14 zile calendaristice de la data intrarii in posesia fizica a produselor, la cererea clientilor. Dreptul de retur revine doar clientilor care au cumparat produse online de pe site-ul www.beckerbrau.ro. Transportul produselor intra in sarcina clientului, Becker Brau Serv S.R.L. va returna, fara penalitati, contravaloarea produselor.

 

Returnarea se poate face anuntand in prealabil intentia de retur printr-o sesizare scrisa la adresa de email: beckerbraubier@gmail.com pentru a organiza procesul de preluare a coletului cu firma de curierat. In cazul in care nu se respecta procedura de returnare si clientul trimite coletul retur fara anunt in prealabil, ne rezervam dreptul de a nu accepta returul.

 

Produsele vor putea fi returnate doar daca sunt intacte, fara a fi deschise sau alterate in orice fel.

Documentele care au insotit produsele in momentul livrarii trebuie sa fie incluse in colet precum si o adresa scrisa si semnata de persoana care a realizat si platit comanda, prin care solicita returnarea sumei platite, indicand datele contului si bancii unde se vor returna banii.

 

Plata returului se va realiza in contul bancar furnizat de client in termen de 14 zile lucratoare de la predarea produselor.

 

Pentru orice alte informatii va rugam sa ne contactati la numerele de telefon 0722.214.157 sau 0744.501.354.